Jumaat, 28 Jun 2013

Produk Puteri Alya - APPLE STEM CELL berfungsi untuk mencantikkan kulit, mencerahkan kulit dan melindungi kulit daripada sinaran UV.

Apple Stem Cell

    Meningkatkan kesihatan dan kecantikan bagi Lelaki dan Wanita. Ia berfungsi untuk mencantikkan kulit, mencerahkan kulit dan melindungi kulit daripada sinaran UV.


                                                                   Harga Rm150
       Stem Cell ternyata boleh digunakan untuk menjana sel-sel dan tisu-tisu gentian bagi merawat lebih 70 jenis penyakit seperti Parkinson, Alzheimer, Leukemia, Angin Ahmar, Serangan Jantung, Kencing Manis, Kanser, Down Syndrome, Penyakit Darah ( Barah, Talasemia, Anemia), Sklerosis Multipel, Artritis Reumatoid, Lumpuh Saraf Tunjang serta boleh digunakan merawat sel sum-sum tulang yang rosak semasa rawatan kemoterapi atau radioterapi.
        Buah epal ini kaya dengan Phytonutrien, Protin dan mempunyai sel hidup yang tahan lama. Malah ia ada sel tisu Malus PhytocellTec Domestica pada sel pokoknya. Sel tisu tersebut didapati boleh membantu melindungi sel induk kulit manusia daripada Sinaran UV yang boleh merosakkan kulit . Ia mengandungi kandungan Vitamin c yang sangat tinggi dan berupaya mengalakkan pembentukan gigi,tulang,tisu bawah kulit dan rawan yang sihat.
         Apple Stem Cell ini menggalakan pertumbuhan sel kulit dan membaiki Epidermis iaitu lapisan luar kulit selain membentuk pigmen kulit. Ia berupaya mencegah penyakit barah serta mampu memulihkan sistem kardiovaskular, risiko penyakit jantung, strok, kolestrol tinggi, meningkatkan sistem imunisasi badan, melegakan penyakit sendi serta dapat mengawal diabetis. Secara tidak langsung ia boleh menghalang sel dalam badan daripada mengalami kerosakan dan mematikan bahan radikal bebas yang berbahaya.
       Buah Epal ini tidak sama seperti buah epal yang terdapat di pasaraya atau di kedai-kedai, kerana buah epal ini jika jatuh ke tanah,ia tidak akan kecut atau busuk untuk jangkamasa 6 – 8 bulan. Dan jika pokok atau buahnya tercedera ia akan cepat pulih dengan cepatnya. Ini bermaksud “STEM CELL” yang ada pada pokok epal purba ini sangat KUAT. Buah ini diberi nama Uttwiler Spatlauber ialah sejenis Pokok Epal Switzerland.

Antara Bahan yang terkandung di dalam Apple Stem Cell :
Apple Stem Cell, Peptide Marine Collagen,L-Glutathione, Vitamin C, Acaiberry Extracts,Vitamin E, Grape Seed Extracts dan Maquiberry Extracts
        Ia boleh di ambil seawal usia 18 tahun ke atas dan perlu dibancuh dengan air. 
Cara :
 1 hari 1 sachet - semasa perut kosong (sebelum sarapan)
 15 sachet(1 kotak) - serbuk,bancuh dengan 100ml air(jangan 
                                    gunakan  air panas atau suam)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan